Wednesday, August 3, 2011

Rupa-rupanya Dia dah ada...........



Hari ini
SAYA RASA NAK BUAT PENGUMUMAN SIKIT !!
NAK TAHU?!

HARI INI
adalah
Hari Menangis sedunia..haha


siapa nak menangis?
jom ikut saya..
huhuhuhu


OK
kenapa?


sebabnye
saya tersalah sangka,,!!!!!!

ohhhh,tidakkk...
tidak mungkin..tidak mungkin


entah kenapalah..

apa yang diharapkan,,lain jadinya..


aku fikir 
apa yang aku rasa,sama seperti yang dia rasa



rupa-rupanya..
tidak seperti yang aku sangkakan,,
disebaliknya ada tersembunyi sesuatu

yang akhirnya
aku temui dan aku cari,,
ternyata
Dia dalam diam..sudah ada..(betul ke dia dengan dia?)
err,,,entahlah..mungkin kot..
(sebab tak mention ape2 pn yang mengatakan he is in a relationship with her or whatever)




but you know
dunia ni bukanya kecik pun
suddenlly
i have found 
they are chatting at the comment box(status)
entah,,tak tahulah macam mana boleh "terbaca"
huhuhu ^_^


and my mind start thinking about it
(errr..ok..kau dengan dia rupanya..fine)


and suddenly 
my mind stop thinking


BUT..
why?
why?
and 
why?.it happend to me.
and
why..i falling in you? why?


and why i did'nt realize it earlier?

OHH ..my.it makes me crazy ,,okay?
haishhhhhh !!

tapi,,,tapi..

kenapa pulak aku rase nak menangis giler ni,,
adoiiiiyaiiiii..

jealous?

ENTAH

ke sebab perasaan tu...

ni yang payah ni,,,

selalu jadi macam ni..tapi,,ape yang dirasakan tidak seperti yang diharapkan pun sebenarnya..

perasaan  memang permainan

memang suka buat aku jadi macam ni kan...


BENCI GILA NI

tak tahu ke dia buat aku menangis ni...

haisshhhhhhhh,,,,,

taknak..taknak...
tolonglah.......

macam mana ni..........T_T
tak boleh jadi ni
aku tak boleh biarkan perasaan ni jadi macam ni


ADuhhhh

terasa macam  kejadian dulu2 tu kembali terjadi lagi,,,,,

waaaaaaa.........sedih betul dibuatnye..



p/s : should i stop this feeling ? i can stand anymore, seem like they are happy together, it make me feel wanna cry... i hope i can pretend there nothing happend...
  
pstttt...dgr sini,,kenapelah aku tak tahu awal2 kan,rupanya dia nampak je diam,macam takde pape je..padahal .. dalam2 diam tu lah dia dah ada rupenya,,hahaa,,,,sengal kan,,,sia2 je air mata ni menitis,,disebabkan kau,,,wakakaakaka,,sengal je rasa diri ni,,,hahaa

huh!


 whatever,,BUT LIFE must still GO ON right??

CHILL BABE,,hihihihihihihihiihih


BYE,,muaahhhhhhhh 



             









2 comments:

syuhada yukiko said...

sapeee ni?? -,-

nadz nuttz said...

hahaha..!!
adelah salah seorang makhluk Allah ni,,hehehe