Saturday, June 16, 2012

Selamat Hari Bapa Selamanya vs Suruhanjaya Perkhidmatan Awam


hai hai gufurl and boboiz..haha

today is a special day 
"Happy Fathers Days TO my lovely Father"


" angah sayangkan ayah, sayang angah bukan hari ini sahaja, tetapi setiap hari, selamanya dan sampai bila-bila, hehe. angah doakan semoga Allah sentiasa melindungi Ayah dan semoga ayah sihat walafiat. Amin."

(feeling-feeling sekejap) kikikikiki



actually, my aim is about 

SPA means that suruhanjaya perkhidmatan awam"
at the same time saya dapat tawaran temuduga under kementerian kesihatan malaysia dalam bidang ( pembantu tadbir gred n17) !!! tak percaya rasanya,
saya ingat lagi time saya isi borang  spa tu saja-saja, je, tup2 dapat surat temuduga ni.
gila betul
dah lah takda persedian langsung.
huhuhu

Gred n17 ni rasanya masih pekerja biasa bukan yang pangkat tinggi2 tu pun kira macam kerani/setiausaha je..
but i dont care pun, dapat bawah ke atas ke, sama je
cuma yang membezakan cara kita bekerja tu, yang pasti semangat untuk bekerja tu mesti ada.  hehehe

walau apapun saya takkan lepaskan peluang keemasan ini,
dan insyallah saya akan pergi,

dengan di bantu oleh ayah, insyallah saya pasti boleh,
al-maklumlah, masih rasa kurang keyakinan
padahal ini kali kedua temuduga, sebelum ni dah pergi temuduga
tapi rezeki tu masih tidak ada.

tapi usaha itu tangga kejayaan kan
saya akan cuba sebaik yang mungkin. 


well, i'm not realyy2 good in interview. i hope Allah would give me, a little is good . a strength for me to do this.

so tempatnya dijalankan di " wisma negeri, seremban negeri sembilan"
dan tarikhnya 4 julai 2012.
rasanya saya boleh pergi melainkan tiada assignment atau presentation
saya still belajar lagi tau, mesti korang ingat, habiskan lah belajar tu dulu baru pergi,) ala, saya  nak ambil pengalaman sahaja, lagipun bukan 2 hari satu malam pun, seharian tu je, pagi sampai petang je. 
( i hope nothing happen that time, tapi kita tak tahu juga, kita hanya merancang dan Allah yang menentukan) semoga allah mempermudahkan segala urusan, insyallah.


apa-apa pun doakan saya buat yang terbaik walaupun saya tahu pasti rintangan untuk hadapinya sangat besar. 

ok lah, the end of entry

*berdebar2, padahal ada lagi 3 minggu untuk bersedia. you can doit


salam







3 comments:

NrrFatilahh said...

good luck sister! I pray for the best! You can do it!! insya'Allah. Tak kisah lah jawatan tinggi atau rendah.. Yg penting kalau dapat kerja tetap! You can do this angah!!! down with love, Tielah :) Muahxxxx :*

NrrFatilahh said...

good luck sister! I pray for the best! You can do it!! insya'Allah. Tak kisah lah jawatan tinggi atau rendah.. Yg penting kalau dapat kerja tetap! You can do this angah!!! down with love, Tielah :) Muahxxxx :*

nadz nuttz said...

thanks my dearest cuzzy.miss you lah muahhx2